OPCJE OPAKOWANIA CIASTECZEK - PRODUKTY CUKIERNICZE OPCJE OPAKOWANIA CIASTECZEK
Nowoczesne, wygodne i bezpieczne opakowania dla wszystkich rodzajów słodyczy. Doskonała przezroczystość i połysk, wytrzymałość i elastyczność, odporność na mróz do -40 °C oraz możliwość pieczenia w temperaturze do +220 °C. Opakowania na ciasta, placki, wypieki, pianki, marmoladę, cukierki i ciastka. Opracowujemy piękny, uroczysty, prezentowy design pojemników na słodycze i ciasta, wykorzystując błyszczący polimer PET, ponieważ zachowuje on gładkość i przezroczystość w różnych warunkach przechowywania.
Opakowania do wysokich temperatur (+110 °C do 220 °C) wykonane z PP i SPET dla produktów cukierniczych wymagających pieczenia lub podgrzewania w piekarniku lub mikrofalówce. Dolna bariera temperatury dla pojemników plastikowych jest również istotna, ponieważ mogą one przechowywać produkty w warunkach szokowego mrożenia i zamrażania - do tych produktów należą lody, mrożone półprodukty ciastowe, mrożone owoce i wiele innych. Możliwe jest porcjowanie produktów cukierniczych w tacy lub pojemniku, ponieważ jego dno może być sekcyjne.